Nagy márciusi leárazások a Geekbuying oldalán

0

A Geekbuying is elindította a tavaszköszöntő akcióit, és természetesen ők is a termékek leárazásával és friss kuponokkal ünneplik ezt.

Ahogy azt már megszokhattuk, újfent több szakaszra osztották az akciós időszakot, amelyből most a második vette kezdetét. Ez a March Mega Sale, amelyben szabadon felhasználható kuponokat is kapunk:

  • 50$ kedvezmény 800$ feletti vásárlás esetén a GKBMEGA3 kuponnal (csak napi 10)
  • 5$ kedvezmény 80$ feletti vásárlás esetén a GKBMEGA2 kuponnal
  • 2$ kedvezmény 20$ feletti vásárlás esetén a GKBMEGA1 kuponnal

Az akciók közül kiemelnénk az A5X MAX androidos TV okosítót, amely az A5XA5X kupon segítségével mindössze 39.99 dollárért rendelhető elő. Meglepően jó hardvert kapott az árához képest, hiszen a frissen bemutatott Rockchip RK3328 került bele, méghozzá 4 GB memória társaságában.

Minden filmformátummal boldogul, így szuperül teljesít médialejátszóként is, és nem okoz gondot neki a 4K filmek lejátszása sem. A kütyün már az Android 9.0 fut, és kifejezetten jó vételnek tűnik, hiszen átszámítva nagyjából 11.000 Ft-ot kérnek érte.

A promóció teljes idővonalát ezen a linken tudjátok megnézni. Az akciós időszak második szakasza egyébként hétfőn indul, és egy héten keresztül tart majd. A leárazások mellett az új felhasználók egy 20 dolláros kuponnal lehetnek majd gazdagabbak, és az applikáción keresztül érkeznek majd a 0.01$-os villámakciók.

Az utolsó időszak március 25-én indul, és szintén egy héten át tart majd. Ekkor több, mint 3000 terméket jóárasítanak majd, de ez még nem minden. Lesz egy Lucky Draw, melyen akár egy Xiaomi Mi 9-et is nyerhetünk, és április elseje alkalmából is készülnek valamilyen meglepetéssel.

Amennyiben egy adott terméket kerestek, akkor nagy segítséget nyújt az oldal alján található kategória összefoglaló, melyen keresztül rögtön a leértékelt cuccokhoz juthattok. Részletek ezen a linken.

További kuponok:

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid