(Frissítve!) Nagy okosóra kiárusítás – bevált típusok áron alul

0

Ha okosórát keresel, akkor most érdemes szétnézni a GearVita ajánlatai között, ugyanis számos népszerű típust leáraztak. (Két újabb remek Xiaomi kuponnal frissítettük a cikket!)

Kezdjük is mindjárt az új Honor Watch Magic okosórával, ami egy prémium, divatos kütyü akár 1 hetes üzemidővel, GPS-szel és AMOLED kijelzővel, az 5ATM vízállóság révén pedig akár úszhatsz is vele. A 142,99 dolláros akciós ár már alapból is kedvező, a GVHuweiYR limitált kuponnal azonban további kedvezményt kapsz a fekete verzióból, így a vámmentes EU Priority Line szállítással kb. 37.900 Ft-ból kijön az óra. (Hazai hivatalos ár: 58.000 Ft-tól.) További részletek és rendelés ezen a linken.

Megjegyzés: Az EU Priority Line szállítási opciót csak a rendelési oldalon fogod látni, miután megadtad a magyarországi címed.

Honor Watch Magic

Másik igen népszerű típus a Xiaomi Amazfit Stratos, ami szintén vízálló, remek az üzemideje, és ebben is van GPS-vevő, így komolyabb sporttevékenységre, aktivitásmérésre is használható sok minden más mellett. A minőségi, elegáns óra a MiSTraosRM kuponkóddal (EU Priority Line szállítással) nagyjából 43.600 Ft-ból jön ki ezen a linken.

Az Amazfit Verge egy sportosabb kivitelt kapott, és van benne NFC, GPS, illetve egy AMOLED kijelző felel a megjelenítésért. Ez is nagyon jó vétel, a Global verzió a GlobalVergeCY kuponnal és vámmentes EU Priority Line szállítással most kb. 37.000 Ft-ba kerül átszámolva. Részletek és rendelés ezen az oldalon.

Amazfit Verge

Akciós még a Xiaomi Amazfit Bip okosóra is (Global verzió), amit már senkinek nem kell bemutatni, ez a GVSpringFbip kuponkóddal 52,99 dollárba kerül ezen a linken. (Vámmentes EU Priority Line szállítással kb. 16.500 Ft.)

Ha pedig egy nagy tudású, színes kijelzős okoskarkötőt keresel, akkor a Xiaomi Amazfit Cor nevű kütyüre érdemes lecsapni, ami most csak 40,99 dollárba kerül a GVXMWRYC kuponnal ezen az oldalon. (Vámmentes EU Priority Line szállítással kb. 13.000 Ft.)

Fontos: A cikkben található kuponkódok bármikor lejárhatnak, némelyik csak párszor használható fel. Az EU Priority Line szállítási opciót pedig csak a rendelési oldalon fogod látni, miután megadtad a magyarországi címed.

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid