Így fest szétszerelve a Honor View 20

0

A Huawei által menedzselt Honor View 20 mobilja már egy ideje velünk van, de a nemzetközi forgalmazás csupán a minap indult meg. Ennek apropóján a csúcskategóriás készüléket valaki ripityára szedte, a folyamatot pedig egy videó formájában megosztotta a nagyérdeművel.

A videón a szerelés lépésről-lépésre látható, ennek ellenére megfelelő felszerelés nélkül nem hogy ennek, de semmilyen telefonnak a szétszedését nem javasoljuk, tudás és tapasztalat nélkül meg pláne. A Honor View 20 akkumulátora a látottak alapján elég könnyen cserélhető, viszont a kijelzővel meg fogunk szenvedni. Először melegíteni kell, és csak utána tudjuk eltávolítani.

A telefon szerelése közben sok érdekességet látni, ám a figyelmet mégis elsősorban az aprócska hővezeték ragadja meg, amiről egyébként a gyártó is sokat beszélt a bemutatókon.

A Honor View 20 tavaly decemberben vált hivatalossá, a gyártó pedig szinte mindent belepakolt, amit egy prémium okostelefonba manapság illik. 6,4 colos Full HD+, IPS LCD képernyő, HiSilicon Kirin 980 lapkakészlet, 6 vagy 8 GB RAM, és akár 256 GB-os belső tárhely jellemzi a mobilt. A kamerák is ott vannak a szeren, hiszen a hátlapra 48 megapixeles érzékelővel dolgozó duál kiépítés, míg az előlapra 25 megapixeles képrögzítő egység jutott. A telefon akkumulátora is egészen értékelhetőre sikeredett, hiszen 4000 mAh-s kapacitást kapott.

Kapcsolódó cikk:

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid