Évek óta várunk egy olyan Samsung telefonra, mint amilyen a Galaxy S10e lesz

0

A napokban szinte minden fontosabb információ, és egy rakat kép is kiszivárgott a Samsung Galaxy S10e-ről, ami a széria legolcsóbb, ám cseppet sem lenézendő tagja lesz.

Jól mutatnak a Samsung hatalmas hajlított kijelzői, de ezek legalább annyi hátránnyal is járnak, mint előnnyel. Egy lapos megjelenítővel kevesebb a gond, a kompakt méretű telefonoknak pedig még mindig elég stabil rajongótábora van, és pont nekik kedvez majd a Galaxy S10e.

Az 5,8 colos készülék a minimális káva miatt nagyjából akkora lesz, mint egy 5,2 colos hagyományos mobil, vagyis könnyű lesz egy kézzel is használni, és gond nélkül zsebre lehet majd vágni. A csúcshardver pedig szerencsére marad, vagyis Snapdragon 855 vagy Exynos 9820 processzort, 6 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet kapunk, akárcsak a normál S10 esetében.

A kamerákra egész biztosan nem lesz panaszunk, a hátsó dupla szenzor és az előlapi szimpla szelfikamera is nagyon jónak ígérkezik, az ujjlenyomat-olvasó pedig kissé rendhagyó módon oldalt lesz.

Egész biztosan marad a microSD bővítési lehetőség, és minden bizonnyal az IP68-as vízállóság is, tehát a Galaxy S10e egy szinte tökéletes telefon lehet majd a kompakt méretű készülékekre vágyóknak. Egyedül az aksiba lehet belekötni, ami állítólag 3100 mAh-s lesz, de egy ekkora házba érthető módon nem fér nagyobb, és megfelelő optimalizációval azért simán kihozható ezzel is egy korrekt üzemidő.

A Galaxy S10e egyébként az iPhone XR-nek állít majd konkurenciát, amely sikeresebb lett a vártnál, tehát jó esélyekkel indul a Samsung készüléke is, ami ráadásul olcsóbb lesz. A mobil 750 eurós áron nyithat Európában, ez átszámolva kb. 240 ezer Ft. A hazai ár persze kicsit magasabb, olyan 250-260 ezer Ft lehet majd (az iPhone XR 300 ezerbe kerül nálunk).

A bemutató február 20-án lesz, amelyen az S10e mellett az S10-et, az S10+-t, a Galaxy Buds fülest, és minden bizonnyal a Samsung hajlítható telefonját is leleplezik majd.

Via Sammobile, Winfuture

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid