A Huawei elárulta, mikor mutatják be a P30-as szériát

0

A kínai gyártó máris megosztotta a nagyérdeművel, hogy mikor tartják majd a Huawei P30 modellek bemutatóját, és remek hír, hogy már nem kell olyan sokat várnunk rájuk.

Míg a legtöbb gyártó a február végi MWC alatt, vagy akár még előtte ellövi a puskaporát, addig a Huawei valószínűleg semmi különlegessel nem készül az eseményre, és lehet, hogy így jönnek majd ki jól a dologból. Mivel a P30-as szériát március végén mutatják be, addigra már lecsendesedik az MWC-n debütáló telefonok visszhangja, így pedig jóval nagyobb figyelem irányul majd rájuk.

A márciusi bemutató egyébként sejthető volt, mivel a Mate és P széria nagyjából fél éves ciklussal váltja egymást, ráadásul a P20-as telefonokat is márciusban mutatták be. Az elődökhöz hasonlóan idén is Párizsban lesz az esemény, és várhatóan április elején kerülnek majd a boltok polcaira a mobilok.

Azt még nem igazán lehet tudni, hogy hány taggal büszkélkedhet majd a P30 család, de általában 3 modellt kapunk. Egy olcsóbb Lite-re, egy jóval erősebb (ám extráktól mentes) sima változatra, illetve a minden földi jóval felszerelt Pro készülékre számítunk most is, ám egyelőre csak az utóbbi kettőről lehet hallani.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid