Nagy tervei vannak a Samsungnak a Galaxy A és J szériákkal

0

Arról már beszámoltunk, hogy a Samsungnak milyen tervei vannak eladások terén a következő zászlóshajójukkal: a Galaxy S8-ról úgy vélik, hogy 60 millió lazán el fog kelni belőle. Amiket a Galaxy S széria új generációjáról hallani lehet, azok alapján ez a szám nem is tűnik annyira hihetetlenek, de a vállalatnak nem csak a csúcskategóriával kapcsolatban vannak nagy elvárásai. 

Egy dél-koreai jelentés értelmében a tech gigász 20 millió Galaxy A szériás okostelefon eladására számít 2017-ben. Az inkább alsóházba pozicionálható Galaxy J családdal is megvannak a maguk tervei, hiszen a vállalat bennfentesei szerint 100 (!) millió darabot fognak leszállítani ezekből a telefonokból.

A fent közzétett adatok állítólag egy olyan személytől származnak, aki felettébb tájékozott a témában, persze ennek ellenére a szokásos fenntartásainkat ne tegyük messzire. Na és persze attól, hogy ezek létező elvárások, még korántsem biztos, hogy az adott termékek meg fognak tudni felelni nekik. Mégis érdekes látni, mennyire ambiciózus a Samsung az alsó- és középkategóriás okostelefonokkal kapcsolatban (is).

A Galaxy A család 2017-es megtestesüléseit a múlt héten mutatták be, az egyik legfőbb vonzerejük a szokásos tulajdonságok mellet a víz- és porállóság. A Super AMOLED megjelenítők mellett képesek biometrikus azonosításra, formatervük pedig a roppant népszerű Galaxy S7-et idézi – ez csupa olyan dolog, ami vásárlásra készteti az embereket. A már említett jelentés egyébként még arra is kitért, hogy a Galaxy J mobilok módfelett sikeresnek bizonyultak az olyan fejlődő piacokon, mint India vagy Dél-Amerika.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid