A vártnál is olcsóbb lehet az újra kiadott Samsung Galaxy Note 7

0

A legfrissebb hírek szerint nagyon kedvező áron jöhet a Galaxy Note 7 újra kiadott változata, azaz a Note 7R.

Dél-Koreából származó ipari források szerint a Note 7R nagyjából fele annyiba kerülhet, mint az eredeti Note 7 a megjelenésekor. Korábban 620 dollárnak megfelelő árat pletykáltak, a mostani információk szerint azonban mindössze 440 dollár körüli összeget kérnek majd az újracsomagolt modellért. Ez átszámolva durván 126 ezer forintra jön ki.

Samsung Galaxy Note 7

A Note 7R sajnos nem lesz globálisan kapható, csak néhány piacon, így szinte biztos, hogy hazánkba soha nem jut el hivatalos úton, pedig biztosan lenne rá kereslet. Úgy hírlik, hogy első körben mindössze 300 ezer darab újracsomagolt Note 7-et dobnak majd piacra, ami vélhetően hamar el fog fogyni.

Egyébként a Samsung már hivatalosan is megerősítette, hogy újra kiadják a Note 7-et, a többi viszont még csak pletyka, így érdemes fenntartással kezelni az olvasottakat.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid