Nagyon jól fogy a Samsung új okosórája

0

Az okosórák csak nemrég törtek be a köztudatba, de egyre nagyobb szerephez jutnak ezek a csuklón elhelyezett okos eszközök. Egyre több gyártó készít ilyen kütyüt, a Samsung azonban már szinte a kezdetektől jelen van. A berlini IFA kiállításon bemutatott Gear S2 a dél-koreai vállalat első kör alakú okosórája, melyen Tizen operációs rendszer fut.

A Gear S2 és Gear S2 Classic némileg eltér a többi okosórától, ugyanis a kezelése nem csak érintőképernyő segítségével törtéhet, hanem az óra körül lévő tekerő gyűrűvel is, aminek köszönhetően nagyon egyszerű és praktikus az eszköz irányítása.

gear s2-s2 classic

A SamMobile információi szerint a vásárlókat nagyon meggyőzte a Samsung új órája, ugyanis csak Kínában és csak a JD.com weboldalon 180.000 eladást bonyolítottak le 8 óra alatt. A sikerhez az is hozzájárul, hogy most már nem csak Galaxy készülékekkel működnek a Gear kütyük, hanem bármilyen androidos mobillal, feltéve, hogy Android 4.4-es vagy újabb rendszer fut rajta, valamint legalább 1.5 GB RAM-mal rendelkezik. A Gear S2 komoly ellenfele lehet az Apple Watchnak is.

A Gear S2 Kínában 100 ezer forintnak megfelelő összegbe kerül, míg a Gear S2 Classic nagyjából 10%-kal drágább.

GsmArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid