Leakciózták a Kugoo elektromos rollereit, ráadásul 30 dollár visszajár!

0

A Kugoo S1-ről már többször írtunk, teszteltük is korábban, és ár/érték arányban kétségtelenül egy kiváló elektromos rollerről van szó. Ha eddig halogattad a vásárlást, de tetszik a kütyü, akkor most mutatunk egy remek lehetőséget! Emellett az új S1 Pro és egy másik Kugoo roller is akciós.

A Geekbuying egy olyan akciót hirdetett, hogy minden Kugoo S1, S1 Pro és G-BOOSTER vásárló június 24-től 30-ig 30 dollárt visszakap kupon formájában. A cirka 8500 Ft értékű kupon bármely 31$ fölötti termékre felhasználható a weboldalon (kivéve Kugoo termékek), tehát vehetsz belőle akár egy Xiaomi Mi Band 4-et is minimális ráfizetéssel.

A kupont akkor kapod meg, ha vásárlás után kitöltöd ezt a Google Formot: https://forms.gle/us1854CGK6by9Q718 (a vásárlási számot és a regisztrációkor használt email címedet kell megadni)

Az ajándék kupont 24 órán belül megkapod, de fontos, hogy email címenként csak egyszer élhetsz a lehetőséggel. A kuponok 3 napig érvényesek.

Egyébként nem csak az ajándék miatt éri meg most a Kugoo termékeire lecsapni, alapból is durván jó áron adják őket EU raktárból:

  • Kugoo S1 most csak 309,99$ az S1KUGOO kuponnal lengyel raktárról.
  • Kugoo S1 Pro most csak 349,19$ a 3ZQHC3AQ kuponnal lengyel raktárról.
  • Kugoo G Booster most csak 1066,99$ a 3ZQHC3AQ kuponnal lengyel raktárról (terepre is jó!).

Még valami: az első 50 Kugoo S1 vásárló egy ajándék sisakot is kap, csak be kell tenni a roller mellé ezt a terméket a kosárba, és felhasználni a KUGOO624 kupont!

Kugoo S1 Pro videó:

Kugoo G Booster videó:

Kugoo S1 és S1 Pro különbségek ebben a cikkben.

Az összes rendelés vámmentes lesz, mint EU raktárból érkeznek.

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid