Nagyon masszív lesz a Galaxy Note 10

0

Már eddig is voltak pletykák arról, hogy mekkorák lesznek a Samsung 2019-es csúcsmobiljai, most viszont egy ismert kiszivárogtató tette közzé a pontos kijelzőméreteket. Ezek alapján a Galaxy Note 10 még a vártnál is nagyobb lesz.

Az Ice universe nevű Twitter-felhasználó gyakran oszt meg érdekes híreket még be nem mutatott Samsung termékekről, és ezúttal a komplett 2019-es csúcskategóriás felhozatalról hozott némi infót.

A legkisebb természetesen a Galaxy S10 Lite lesz a maga 5,75 colos (valószínűleg lapos) megjelenítőjével, az S10 és az S10+ pedig 6,11, illetve 6,44 colos lesz. A negyedik S10 modell, a spéci 5G-s verzió már 6,66 inches képernyőt kaphat, de a Note 10 még nála is méretesebb lesz a 6,75 colos képátlójával.

Már a Note 9 sem volt kicsi (6,4″), ám az utód valószínűleg még a vékonyabb kávákkal együtt is nagyobb méretű lesz összességében.

A Galaxy S10 modellek valószínűleg február végén debütálnak, tehát egy kicsit még várnunk kell a hivatalos infókra, a Galaxy Note 10 pedig csak valamikor augusztus-szeptember környékén mutatkozik majd be.

Forrás: Ice universe, via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid