Nagyon népszerű a OnePlus 7 Pro, egyesek a Galaxy S10-et cserélik le Kínában

0

Az új OnePlus 7 Pro állítólag rendkívül népszerű Kínában, és egy jelentés szerint vannak, akik a Galaxy S10 készüléküket is eladják, hogy a OnePlus mobilját megvehessék.

Egy ismert kiszivárogtató szerint hatalmas az érdeklődés Kínában a OnePlus 7 Pro iránt, több, mint 1 millió előrendelés érkezett a készülékre, ami több, mint amilyen készlettel a gyártó rendelkezik. Azt is megemlíti az illető, hogy egyesek a nemrég vásárolt Galaxy S10 mobiljukat is eladják, hogy megvehessék a kínai “zászlóshajó-gyilkost”.

A 1 millió fölötti rendelés kevesebb, mint 5 nap alatt jött össze, és azt se felejtsük el, hogy ez csak Kínára vonatkozik. A OnePlus 7 Pro valószínűleg Indiában, Európában és az Egyesült Államokban is sikeres.

Nem csoda egyébként, hogy hatalmas az érdeklődés az új OnePlus mobil iránt, hiszen rengeteg csúcstechnológiát felvonultat a készülék, és ehhez képest az ára jóval kevesebb, mint mondjuk egy hasonló kategóriájú Samsung, Apple vagy Huawei készüléké.

A legnagyobb újítások között említést érdemel a szinte teljesen kávamentes Fluid AMOLED kijelző, amelyben semmilyen notch vagy lyuk nincs, és szinte egyedülálló módon 90Hz-es képfrissítéssel rendelkezik. De hardveres téren sem lehet rá panasz, a Snapdragon 855 mellé ráadásul vadonatúj UFS 3.0-s tárhely került, ami tovább javít a sebességen.

Neked hogy tetszik az új OnePlus 7 Pro?

Via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid