Napokon belül jöhet a Samsung hajlítható telefonja!

0

Eddig is lehetett sejteni, most viszont újra megerősítették, hogy még a héten bemutatják a Samsung különleges hajlítható mobilját. Erre maga a Samsung tett egy elég erős utalást.

Pár hete egy előzetes videót osztott meg a gyártó a flexibilis telefonhoz, most pedig a Samsung Mobile töltött fel egy új profilképet Facebookon. A félbehajtott Samsung logó egyértelműen a különleges okostelefon érkezésére utal.

Az újdonság Galaxy F néven kerülhet majd piacra (F = foldable), és a hírek szerint egy 7,3 colos kijelzője lesz szétnyitott állapotban, összezárva pedig a kívül található 4,8 colos másodlagos megjelenítőt lehet majd használni. A háttértár 512 GB-os lesz, de meg is kérik rendesen a mobil árát, állítólag 2000 dollár körüli összegbe fog kerülni, ami átszámolva 564 ezer Ft.

A különleges hajlítható telefon a Samsung hamarosan kezdődő fejlesztői konferenciáján (november 7-8.) mutatkozik majd be, így még a héten fény derül a hivatalos részletekre. Emellett bejelentik az Android 9.0 Pie rendszer bétatesztjét is.

Forrás: Samsung Mobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid