Néhány app, ami már megkapta a Material Design-t!

0

Reményeink szerint hamarosan érkezik az Android L, ami magával hozza a Material Design nevet viselő új kinézetet. Ha rendelkezünk egy Nexus 5-tel, már ki is próbálhatjuk, illetve hamarosan a Nexus 4 tulajdonosok is rávethetik magukat a legfrissebb Androidra. A többieknek azonban még várniuk kell.

A fejlesztőket persze ez nem állította meg, és máris elkezdték készíteni az új irányelvnek megfelelő appjaikat. Most bemutatunk néhányat, hogy könnyebbé tegyük a várakozást.

Wally

Screenshot_2014-09-24-20-42-14

Sok alkalmazás létezik, amin keresztül különböző háttérképeket tölthetünk le eszközeinkre. A Wally is ezt a célt szolgálja, csak egy szebb, Material Design külsővel.

S Converter

Screenshot_2014-09-24-20-44-17

Egy hasznos alkalmazás, amivel több tucat mértékegység között váltogathatunk kedvünkre. Ilyen alkalmazásból is van bőven, de természetesen az S Converter a Material Design-nak köszönhetően vonzóbb.

Textra SMS

Screenshot_2014-09-24-20-48-51

Egy nagyon szép SMS app, a gyári Üzenetek alkalmazásnál garantáltan csinosabb. Teszi, amit tennie kell. Ha nem kapott volna a Hangouts is néhány napja Material Design-t, le is cserélném erre.

Hangouts

Screenshot_2014-09-24-20-58-06

Érdemes megemlíteni a Hangouts-ot is. Korábban sem volt csúnya, de most egyenesen lenyűgöző. Nem mellesleg, itt egyszerre intézhetsz üzenetváltásokat SMS-ben és Google+ ismerőseiddel.

Google+

Screenshot_2014-09-24-21-33-20

A Google+ már régebben megkapta a Material Design kinézetet, de még mindig ámulatba esek, akárhányszor megnyitom. Egyszerűen gyönyörű, és minden pixelében az új irányelveit tükrözi. Egyszerű, letisztult, színes, folyamatos animációkkal.

Személy szerint, e cikk megírása nem könnyebbé, hanem inkább nehezebbé tette a várakozást az új Androidra. Sosem láttam még ilyen szép felhasználói felületeket. Ti mit gondoltok a Material Design-ról?

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Patrik
NapiDroid