Házon belüli processzorral érkezhet az LG G Pro 3

0

A pletykák szerint az LG követheti a Samsung példáját, és jövőre a saját chipsetjével dobhatja piacra a G Pro 3-at. A házon belül fejlesztett processzor előállítójaként a tajvani TSMC-t nevezték meg.

Korábban már felmerült egy saját fejlesztésű processzor koncepciója, de úgy néz ki, hogy a pletykákban szereplő, a belépőszintet megcélzó LG-F490L ODIN proci által hajtott készülék csupán egy kísérleti eszköz volt, amelyet a gyártó tesztelési célzattal alkotott meg. Az ipari források arra utalnak, hogy az első kereskedelmi forgalomba kerülő mobil, amelybe az LG saját chipje kerül, valószínűleg a 2015-ben megjelenő G Pro 3 lesz, ami így egy évvel később kerül majd piacra, mint elődje, a G Pro 2. Ugyan az LG még nem tett közzé hivatalosan semmilyen részletet a G Pro 3-mal kapcsolatban, de ha hasonló lesz, mint a korábbi modell, simán számíthatunk egy hat hüvelyk körüli kijelzőre, és felsőkategóriás hardverre.

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid