Samsung Galaxy Note 4 – egy hónapon belül szinte az egész világon kapható lesz!

0

A Samsung hivatalosan is bejelentette, hogy előrehozzák a Galaxy Note 4 megjelenését, aminek minden bizonnyal az az oka, hogy az új iPhone-ok kifejezetten nagy sikert arattak.

Mindez azt eredményezi, hogy a Note 4 október végéig 140 országban fog megjelenni, azaz kicsit több, mint egy hónapon belül szinte az egész világon kapható lesz a készülék. Az első biztos dátum szeptember 26., ami Dél-Koreára vonatkozik.

note-4-2

De vajon milyen sikerre számíthat a Samsung új üdvöskéje? Ezt nagyon nehéz megmondani. A gyártó 15 millió darabot szeretne eladni az első hónapban, de ez azért kicsit talán túlzás, hiszen a Galaxy S5-ből 11 millió, a Note 3-ból pedig 5 millió fogyott ennyi idő alatt.

Mindenesetre egy igazán komoly készülékről van szó, elég csak megemlíteni az 5.7 colos QHD felbontású Super AMOLED kijelzőt, vagy a Snapdragon 805-ös processzort. A kamera sem lesz gyenge, ráadásul mindezt egy prémium anyagokból összerakott, fémkeretes házban kapjuk meg.

Az Galaxy Note 4 ára nagyjából megegyezik majd a tavalyi Note 3-éval. A készülék már elég sok országban előrendelhető, de hazánkra vonatkozó hírünk egyelőre még nincs.

AndroidSpin

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid