Nem kettő, hanem három új Huawei csúcsmobil jön, mutatjuk őket!

0

Nemrég kiderült, hogy a P40 és a P40 Pro mellett a Huawei egy harmadik zászlóshajóval is készül, ami az utóbbinál is ütősebb lesz.

A harmadik készülék a Huawei P40 Pro Premium Edition, amely nem csak egy egyszerű drágább kiadása a Pro modellnek, hanem egy teljesen másik készülék. A hátlapján 5 kamera lesz, köztük egy periszkópos megoldás 10-szeres optikai zoommal, míg az előlapon duál szelfikamerát találunk. A mobil másik ismertetőjegye a prémium kerámia ház, amit kérhetünk majd fehérben vagy feketében.

A normál Huawei P40 Pro dizájnja nagyon hasonló, az előlap nagyjából megegyezik, de üveg hátlapot kapunk, és “csak” 4 kamerát a hátsó oldalon, az optikai zoom pedig 5-szörös lesz.

A Huawei P40 pedig három hátlapi kamerával érkezik, és itt nem lesz periszkópos egység, így csak 3-szoros optikai zoomra számítunk. Íme:

A legnagyobb látható különbség (a méret mellett) tehát a kamerák terén várható, az alábbi képen össze is tudod őket hasonlítani:

5, 4 és 3 kamera

Úgy néz ki tehát, hogy a Huawei minden egyes új Samsung csúcsmobilnak állít egy vetélytársat, a P40 az S20-szal versenyez majd, a P40 Pro az S20+-szal küzd, az S20 Ultra ellenfele pedig a P40 Pro Premium Edition lesz.

Az új Huawei modellek bemutatójára márciusban kerül majd sor, a Galaxy S20 széria pedig korábban, február 11-én debütál.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid