A Pocophone teljesen különvált a Xiaomi-tól

0

Az elmúlt időszakban mindenki azzal volt elfoglalva, vajon miért nem jön már a lassan két éve debütált Pocophone F1 utóda, az senkinek nem jutott eszébe, hogy komoly változások zajlanak a brand színfalai mögött. Holott erről volt szó, és ezeket most hivatalosan is bejelentették a márka első emberei.

A Pocophone a Xiaomi alá tartozó almárka formájában kezdte pályafutását, majd piacra dobta pénztárcabarát zászlóshajóját, az F1-et, elsőrangú opciót kínálva az árérzékeny vásárlók számára. Aztán a történet abbamaradt, és sokáig nem hallottunk a folytatásról, egészen a közelmúltig. Az viszont csak most derült ki, hogy a brand arra készült, hogy külön utakra lépjen az anyacégtől. A Poco márka függetlenné válását a mai napon jelentették be. (A Poco név Indiában használatos, máshol Pocophone-ként ismerjük a márkát.)

A Xiaomi India vezérigazgatója, Manu Kumar Jain hivatalos Twitter-oldalán tette közzé, hogy a Poco és a Xiaomi immáron külön utakon járnak, és ezentúl önállóan működnek a jövőben. Persze ettől a munka nem állt meg egy perce sem, nemrégiben levédették a Pocophone F2 nevet, ami egyértelmű utalás volt az új zászlóshajó jöttére. Most, hogy a márka teljesen független lett, remélhetőleg hamarosan találkozni fogunk következő készülékükkel, és bízunk abban, hogy az F2 méltó lesz elődjéhez. 

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid