Nem lesz alapmodell a Samsung Galaxy Tab S10 szériában

0

Nem olyan rég kezdtünk el arról hallani, hogy a rengeteg egyéb termék mellett a következő Samsung Unpacked eseményen táblagépeket is leleplez majd a dél-koreai gyártó. Vagyis a hajlítható okostelefonok, vezeték nélküli fülhallgatók, okosórák és a cég első okosgyűrűje mellett debütálhat a Samsung Galaxy Tab S10 széria is. A legfrissebb értesülések szerint azonban az új sorozat csak két modellből fog állni, az alapmodellt törölhette a Samsung, de a másik két tablet sem biztos, hogy tiszteletét teszi a vállalat nagyszabású párizsi bemutatóján.

Nemrég publikáltak egy jelentést Dél-Koreában, mely szerint a vállalat megváltoztatja táblagépes stratégiáját, és csak két csúcskategóriás modellt dob piacra. Az egyik a Samsung Galaxy Tab S10+, a másik pedig a Galaxy Tab S10 Ultra lesz. Ha a Naver nevű koreai médiaorgánum értesülései beigazolódnak, a 11 colos Samsung Galaxy Tab S9-nek nem lesz utódja. Egy ilyen döntés hátterében feltételezhetően az állhat, hogy az előző sorozat esetében a legkompaktabb méretű volt egyben a legkevésbé kelendő.

Jelenlegi ismereteink alapján a Samsung Galaxy Tab S10+ 12,4 colos megjelenítővel lesz felszerelve, míg az Ultra nőni fog egy picit, és 14,9 colos képernyőt kap. Kialakítás szempontjából a két táblagép rendkívül hasonló lesz. A szóbeszédek szerint a Galaxy Tab S10+ belsejében MediaTek Dimensity 9300+ lapkakészlet teljesíthet szolgálatot, míg az Ultra modell borítása alá értékesítési régiótól függetlenül Snapdragon 8 Gen 3 chipset kerül.

A legfrissebb hírek alapján mindkét modell gyártása még ebben a hónapban megkezdődik, és a megjelenésükre is sor kerül az idén. Ha még csak most kezdenek a készülékek gyártásába, akkor igencsak valószínűtlen, hogy a július 10-én Párizsban megrendezésre kerülő, és már így is eléggé zsúfolt Unpacked eseményen leleplezik a táblagépeket. A bemutató tehát jó eséllyel csak kicsit később, talán augusztusban vagy szeptemberben lesz.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid