Nem lesz egyenes kijelzős Galaxy S8

3

Friss hírek érkeztek a Galaxy S8-ról, amelyek arra utalnak, hogy a Samsung végleg dobhatja az egyenes kijelzőket a csúcskategóriában.

Idén ugyebár csak az S7 edge érkezett hajlított kijelzővel, míg az S7 normál, egyenes panelt kapott. Dél-Koreai források szerint a Samsung már dolgozik a következő generáció kijelzőin, amelyek továbbra is 5.1 és 5.5 colosak lesznek, viszont mindkettő megkapja a dupla hajlítást. A névadásra mondjuk kíváncsi leszek, hiszen az “edge” szó utal a hajlításra, és furán adná ki magát, ha az S8 és az S8 edge is ívelt kijelzős lenne.

Korábban arról is lehetett olvasni, hogy az Galaxy S8 modellek már 4K felbontást kapnak. Erre meg is van minden esély, hiszen a Samsung mostanában eléggé ráfeküdt a VR-ra, és ezek az eszközök megkövetelik a nagyobb pixelsűrűséget. Már csak az a kérdés, hogy meg tudják-e oldani több millió hajlított 4K kijelző legyártását fél éven belül.

A Samsung Galaxy S8 másik érdekessége a dupla hátlapi kamera lehet. Állítólag marad a 12 megapixeles felbontás, de mást egyelőre nem tudni ezzel kapcsolatban.

forrás: Korea Herald

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid