18 GB RAM-mal és 768 GB tárhellyel szerelt szupertelefon készül

12

A finn Turing Robotic Industries egy egészen elképesztő telefon jelentett be, ami annyira futurisztikusan hangzik, hogy még komolyan venni is nehéz.

A Turing Monolith Chaconne nevű készülékről van szó, amit állítólag Finnországban fejlesztenek, és a 6.4 colos 4K kijelzője lesz a leghétköznapibb tulajdonsága. A vállalat szerint 18 GB RAM-ot szerelnek majd a mobilba, és a 768 GB-os belső térhelyet akár két darab 256 GB-os microSD-vel is meg lehet toldani, ami összesen 1.2 TB-nál is több helyet jelent. És akkor most kapaszkodj meg, mert vannak még durvább részletek is.

turing-monolith-chaconne-01

A cég közleménye szerint három darab Snapdragon 830-as chipset hajtja majd a készüléket (összesen 24 Kryo processzormaggal), ami futurisztikus dizájnnal és kicsúsztatható billentyűzettel érkezik. Hogy ez a brutális vas huzamosabb ideig használható legyen, három akkumulátor is lesz a készülékben: egy hagyományos lítium-ion, egy grafén alapú, és egy hidrogén alapú. Természetesen a kamerák sem lesznek átlagosak, előre egy 20 megapixeles szenzor kerülhet, hátra pedig egy 60 megapixeles egység.

Turing Phone Cadenza

Turing Phone Cadenza

A készülék állítólag 2018-ban debütál, de már jövőre piacra dobnak egy “gyengébb” modellt Turing Phone Cadenza néven, ami 12 GB RAM-mal, két darab Snapdragon 830-as processzorral és egy 5.8 colos QHD kijelzővel bír majd.

forrás: TRI

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid