Nem lesz moduláris az LG G6

0

Az LG G5 finoman szólva sem lett egy sikermobil, úgy látszik a moduláris kialakítás nem nyerte el a vásárlók kegyeit, ezért az LG valószínűleg nem erőlteti tovább a dolgot.

Korábban még az LG azt nyilatkozta, hogy nem hagynak fel a moduláris dizájnnal, és a V20 azért nem kapott ilyen kialakítást, mert egy másik széria tagja, és egyszerűen egy másik koncepciót képvisel. Ráadásul a V20 dizájnja már nagyjából végleges volt, mire a G5 piacra került, azaz a rossz eladási adatok nem befolyásolhatták túlzottan a fejlesztést. Ezzel azt sejtette a gyártó, hogy a G6 még lehet moduláris, de egy friss dél-koreai jelentés ennek az ellenkezőjét állítja.

LG-G5-hivatalos-01

Iparági résztvevők beszámolói alapján az LG G6 biztosan nem lesz moduláris, az LG nem erőlteti tovább a dolgot. Ez teljesen érthető, és az is, hogy a gyártó egyelőre nem vallja be a kudarcot, hiszen az még inkább rontana a G5 eladási mutatóin.

Az LG G6 valamikor tavasszal kerül majd piacra, minden bizonnyal Snapdragon 830 processzorral, mást azonban egyelőre nem tudni róla.

forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid