Nem lesz több Huawei Ascend mobil

0

A kínai gyártó éveken keresztül használta az Ascend elnevezést mobiljai megjelölésére, és most úgy látszik, hogy körülbelül 65 készülék után nyugdíjazza a márkát. Az Ascend Mate 7 az utolsó Huawei okostelefon, ami még a széria részét képezi.

Nem kell félnie egy Huawei rajongónak sem, a vállalat továbbra is remek készülékekkel fog minket bombázni, csak azokat másképp nevezi majd el. Hogy példával is szemléltessem: az új zászlóshajójukat már nem Huawei Ascend P8-nak, hanem valószínűleg csak szimplán Huawei P8-nak fogják majd hívni.

Az új csúcsmodellről egyébként egyelőre azt tudni, hogy 5.2 hüvelykes kijelzője és fém háza lesz. Mivel a gyártó házon belüli chipsetje, a nyolc maggal büszkélkedő Kirin 930-asa lesz a motorháztető alatt, a modell méltó alternatívát jelenthet majd a nagynevű konkurensek termékeivel szemben is. A P8-at várhatóan a barcelonai MWC expón fedik majd fel, de addig még biztosan kiderül ez-az a Huawei újdonságáról.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid