Nem lesz új Huawei Mate mobil szeptemberben, más jön helyette

0

Azt már tudjuk, hogy a berlini IFA kiállításon tart egy rendezvényt a Huawei, amelynek keretein belül új okostelefonokat mutat majd be. Eddig mindenki a tavalyi Mate 8 folytatását várta, de úgy látszik kár volt reménykedni.

A nem éppen örömteli híreket a vállalat egyik ügyvezetője közölte a nyilvánossággal, de azért pozitív kicsengése is volt nyilatkozatának. Állítása szerint a Huawei egy teljesen új, középkategóriára kiélezett okostelefon sorozatot fog bemutatni, bár ennél több részletet sajnos nem árult el.

huaweu nova

A közelmúltban reppentek fel olyan pletykák, amelyek szerint a kínaiak egy kifejezetten hölgyek számára megalkotott mobilszériát szeretnének bemutatni az idei IFA kiállításon. Az egyik ilyen készülékről egy kép is kiszivárgott, bár a hangerőszabályzó gombon kívül nem sok minden látszik rajta. A telefon a Nova névre hallgat.

Ami a sokak által várt Mate család folytatását illeti, az ügyvezető hozzátette, hogy a következő hónapok folyamán még sok érdekességet fognak bemutatni. Valószínűleg tehát lesz Mate 9, csak kicsit később.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid