Nem lesz Xiaomi Redmi Note 5

0

December 7-én startolt a Xiaomi Redmi 5 és Redmi 5 Plus, de sokan vártak még egy készülékre, a Redmi Note 5-re. Nagyon úgy fest azonban, hogy erre a modellre hiába várnak a rajongók, mert a legfrissebb értesülések szerint nem lesz ilyen nevű mobilja a gyártónak.

A MIUI fórum egyik moderátora szerint a Xiaomi a Redmi Note 5 helyett mutatta be a Redmi 5 Plus készüléket, tehát ez lett a fölöttébb népszerű Redmi Note 4 utódja. A mitch002 nevű felhasználó szerint a Xiaomi egyelőre elhagyja a Note márkajelzést, ugyanakkor ez nem tekinthető a vállalat hivatalos álláspontjának, legalábbis ebben a formában nem.

A Redmi 5 modellek teljesen megújult dizájnt kaptak, hiszen az előlapjukon szinte káva nélküli kijelzőt találunk, és talán ez lehet az oka a névváltásnak. De az is lehetséges, hogy a Note 7 bukása után úgy gondolták, hogy már nem olyan közkedvelt ez a jelző, így inkább áttérnek a Plus-ra.

A Redmi 5 és a Redmi 5 Plus is nagyon korrekt mobilok lettek egyébként, és szinte biztosra vehető, hogy népszerűek lesznek. Itt olvashatsz róluk bővebben.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid