Nem mindennapi mobillal törhet be Európába az Oppo

0

Az Oppo hivatalos előzetes képet adott ki az új Find X csúcsmobilhoz, ami egész sok mindent elárul a készülékről, és a dizájn is látszik.

Bizonyára a legtöbb olvasónk hallott már a nemrég bemutatott, kissé futurisztikus Vivo NEX-ről, ami brutálisan vékony kávával érkezett, és notch sincs rajta. Nos, ez a mobil valószínűleg nem lesz kapható Ázsián kívül, de van egy jó hírünk. Egyre biztosabb, hogy az Oppo Find X szinte teljesen megegyezik majd a NEX-szel (valószínűleg az erősebb Ultimate verzióval). Az Oppo a Vivo testvérmárkája, ugyanaz a tulajdonosuk, és nem ez lenne az első eset, hogy a két cég ugyanazt a mobilt adja ki más néven.

Vivo NEX Ultimate

Az Oppo nemrég kiadott egy előzetes képet a Find X cúcsmobilhoz, ami alapján egy 90% fölötti kijelző/előlap aránnyal rendelkező mobillal készülnek. A Vivo NEX-nél 91.24% volt ez az arány, tehát a Find X esetében is minden bizonnyal ez lesz a pontos érték. Frissítés: az Oppo megerősítette, hogy 93.8%-os kijelző előlap aránnyal bír a mobil!

A legjobb hír pedig az, hogy az Oppo Find X bemutatója most kedden lesz (június 19.) Párizsban, tehát a mobil az európai piacon is meg fog jelenni. Kapunk tehát egy extrém vékony kávájú, notch nélküli, bivalyerős hardverrel szerelt csúcsmobilt, már csak abban bízunk, hogy nem lesz az ára az egekben.

Via Gizmochina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid