Hamarosan jön az Android 8.1 a Xiaomi Mi A1-re

0

Remek hírek érkeztek a Xiaomi Mi A1 felhasználóinak, hiszen a gyártó már el is kezdte a legfrissebb Android tesztelését a készüléken.

A 2017 szeptemberében kiadott mobil hatalmas népszerűségnek örvend, hiszen 60 ezer forint körül egy remekül összerakott telefont kapunk. Különlegesség még, hogy nem a Xiaomi által megalkotott MIUI-t futtatja, hanem az Android One névre keresztelt gyári verziót.

Már az elején tudni lehetett, hogy a frissítésekkel nem lesz gondunk. Nagyon hamar megkapta az Android 8.0-t, igaz, a kezdetekben volt némi nehézség, ami miatt leállították a frissítést, de végül megoldották a problémákat. Úgy tűnik, máris a 8.1-es verziót tesztelik a mobilon, amiről néhány kiszivárgott kép árulkodik.

A hírek is azt igazolják, hogy a Xiaomi már el is kezdte a zártkörű béta tesztelést, méghozzá a júniusi biztonsági frissítéssel együtt. Ez nagyjából azt jelenti, hogy ha nem találnak különösebb problémát, akkor néhány héten belül elérhetővé tehetik az új szoftvert (június végén, esetleg július elején).

Nem véletlen egyébként, hogy ennyire igyekeznek, hiszen maga a gyártó ígérte, hogy az A1 nagyon gyorsan fogja megkapni a frissítéseket. Állítólag a Xiaomi Mi A1 az első készülékek között lesz majd, amik Android P-re frissülnek, röviddel annak megjelenése után.

Forrás: Gsmarena 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid