Izmosabb kiadás érkezett a Sharp Aquos S3-ból

0

Ha emlékeztek a Sharp idén márciusban mutatta be az Aquos S3 készüléket, amit akkor a világ legkompaktabb hat hüvelykes okostelefonjának nevezett. A japán gyártó akkor nem vitte túlzásba a burkolat alá pakolt hardvert, de ezt a hiányosságot most pótolta az Aquos S3 High Edition elnevezésű mobillal.

Az eredeti modellben Qualcomm Snapdragon 630 processzor tette a dolgát, ami rossznak éppen nem nevezhető, de mégsem ér fel egy új generációs Snapdragon 660-hoz. Az említett chipset mellett 8 GB RAM található meg a telefon házában, bónuszként pedig vezeték nélküli töltést is támogat az ázsiai gyártó újdonsága. Ezeken felül a mobil nem változott különösebben, maradt például az IPS technológiára épülő Full HD+ felbontású megjelenítő.

A kamerát hátul két érzékelő látja el feldolgoznivaló információval, ezek 12, valamint 13 megapixelesek, rekeszértékük pedig f/1.75. Szóval ezzel a konstrukcióban már félhomályban is jó képet készítethetünk barátainkról, vagy a hátuk mögött álló szellemről…

Hol találják ezeket a csinos lányokat?

Ha inkább magunkat fényképeznénk, akkor ott a 16 megapixeles, egyszenzoros előlapi kamera, amelynek apertúrája f/2.0, vagyis mondhatni a jól megszokott. Mindegyik kamerarendszer támogatja a mesterséges intelligenciára épülő arcfelismerést, ez újabban komoly divat lett az okostelefonos világban.

A vezeték nélküli töltést bármilyen erre alkalmas tartozékkal kivitelezhetjük, viszont csak 7.5W van támogatva, szóval a gyorstöltést kénytelenek leszünk az USB-C porton keresztül, a Quick Charge 3.0 szabványnak megfelelően végezni. A fel nem tett kérdésre a válasz: az akkumulátor kapacitása 3200 milliamperóra.

A telefon helyi valutából átszámítva cirka 470 dollárba kerül, fekete és arany színekben kapható már néhány napja.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid