Német és lengyel raktáras akciók a Geekbuying oldalán

0

Az Európán belüli raktárból való rendelés előnyeit valószínűleg már nem kell elmagyaráznunk a rutinos olvasóinknak, hiszen a gyors kézbesítés és többletköltség elkerülése is mellette szól, így jelen cikkünkben ilyen termékeket mutatunk nektek.

Az EU raktár egyik hátránya jelenleg, hogy még jóval korlátozottabb készlettel rendelkeznek, ám cserébe a Geekbuying igyekezett olyan termékeket felhalmozni ezekben, amelyek a legnagyobb kereslet van. Így főleg TV-okosítókat, mini PC-ket, okosórákat és hasonló olcsóbb termékeket spájzoltak be, a teljes kínálatot ezen a linken tekinthetitek meg.

Rendelés esetén ne felejtsétek a kuponokat, hiszen ezekkel csökkenthetitek még a termékek árát, és most is akad néhány általános kód.

  • 2$ kedvezmény 25$ feletti vásárlásnál a DEPL01 kuponnal
  • 6$ kedvezmény 80$ feletti vásárlásnál a DEPL02 kuponnal
  • 10$ kedvezmény 130$ feletti vásárlásnál a DEPL03 kuponnal
  • 20$ kedvezmény 300$ feletti vásárlásnál a DEPL04 kuponnal

Ha olcsó TV okosítót/médialejátszót kerestek, akkor a TANIX TX3 Mini akcióját nem érdemes kihagyni. Amlogic chipset, 2/16 GB-os konfiguráció és Android 7.1 jellemzi. WiFi-vel is rendelkezik, ráadásul a CEC kompatibilitásnak köszönhetően akár a TV-tek saját távirányítójával is kezelhetitek. A kijelzőn az időt is mindig láthatjátok majd, az ára pedig jelenleg mindössze 31.99$ (9.000 Ft).

Néhány további érdekes ajánlat:

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid