Bosszúállók témájú Redmi Note 7 Pro jöhet

0

Miután bemutatták a Redmi Note 7 Pro, valamint a Redmi 7 készülékeket, a gyártó egy rövid időre csendbe burkolózott, ám a hallgatás véget ért. A kínai vállalat bejelentette, hogy összefognak a Marvellel, és közösen fogják promótálni a hamarosan érkező Bosszúállók mozit, a Végjátékot. A hivatalos bejelentés a Weibón történt, és egy Bosszúállók témájú készülék érkezésére enged következtetni.

Fontos, hogy a gyártó kiemeli ebben a posztban, hogy ők lettek a mozi hivatalos telefonos partnere, szóval nem igazán érdemes Marvel tematikájú OnePlus vagy Samsung okostelefonra számítani, ez a készülék ezúttal a Redmi műhelyében készül el. A jelenlegi termékpalettájuk alapján a Redmi ideális választása a Redmi Note 7 Pro lehetne, hiszen ez a legerősebb hardverrel rendelkező mobil a kínálatban. A modell tökéletesen alkalmas arra, hogy Marvel témájú telefont alkossanak belőle, valami hasonlót ahhoz, amit már korábban a Samsung és a OnePlus csinált. Ha emlékeztek, a OnePlus 6-nak például nagyon vagány különkiadása született egy korábbi Marvel film apropóján, a változások inkább csak a külsőt érintették, a mobil hardvere nem tért el különösebben az eredeti kiszereléstől.

Feltéve, hogy a két cég közös munkájának egy ilyesmi mobil összehozása a lényege, akkor valóban remek választás lenne a Redmi Note 7 Pro, csak egy gond van vele: nem lesz Global változata.

Egyébként olyan elképzelés is lebeg a levegőben, hogy a korábban már többször említett, és hivatalosan is elhalasztott Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészlettel szerelt Redmi mobil lehetne a rejtélyes Bosszúállók témájú okostelefon. Végül is nem lehetetlen ez sem, hiszen a korábbi Marvel telefonok mind bivalyerős, felsőkategóriás készülékek voltak, talán ezúttal is így fog történni, ki tudja? Erre a kérdésre egyelőre nem fogunk választ kapni, viszont ha a OnePlus tavalyi kollaborációját vesszük a képregényóriással, a Redmivel való közös munka gyümölcse ezúttal is valamikor egy hónappal a sikerfilm érkezése után kerülhet bejelentésre.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid