Német raktárban akciós a Xiaomi legjobb robotporszívója

0

Egyre népszerűbbek a robotporszívók, és ezen a területen is kifejezetten komoly nevet szerzett magának a Xiaomi. Most a gyártó legfejlettebb, 2. generációs robotporszívóját nagy kedvezménnyel lehet megvenni EU raktárból, érdemes lecsapni rá, ha már régóta szemezel vele.

Az említett porszívó több néven is fut, megtalálható Roborock-ként is, de a lényeg, hogy ez most a legütősebb modell a Xiaomi kínálatából. Igen erős, 2000Pa szívóerő jellemzi, és akár 2 cm-es küszöbön is át tud menni. Többféle szenzort kapott, és folyamatosan térképezi fel a környezetét, majd ennek megfelelően tervezi meg intelligensen a takarítási útvonalat.

Hasznos extra a felmosó funkció, és természetesen saját magát tölti a dokkolóval szükség esetén. A hozzá tartozó alkalmazás pedig nagyon sokrétű, számos beállítást és távvezérlési opciót kínál, ráadásul láthatjuk a feltérképezett területet is.

A Xiaomi 2. generációs robotporszívója a Tomtop weboldalán most EU raktárról is elérhető, méghozzá a szokásosnál kedvezőbb áron, 459.99 dollárért. Persze ez így sem egy kis összeg, de ez a típus még Kínából szállítva is 500 dollár fölött szokott lenni. Így ráadásul nem csak vámmentesen kapod meg, de a szállítás is sokkal gyorsabb. Részletek és vásárlás ezen a linken.

A készlet limitált, csak 80 darab van belüle a német raktárban.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid