Nemsokára érkezhet a OnePlus 3

11

Igen hosszú ideje nem hallottunk a OnePlus felől, az idei évben elég csendes volt a kínai gyártó. Éppen ezért derült égből villámcsapásként ért minket a pletyka, miszerint a következő zászlóshajó-gyilkost, a OnePlus 3-at már április 7-én leleplezhetik.

A gyártó 2015-ös csúcsmobiljának, a OnePlus 2-nek igen nagy elvárásokkal kellett szembenéznie a tavalyi év során (köszönhetően a saját marketingkampányuknak), amelyekkel szemben rendre elbukott. Ez részben a készülék, részben a meghívórendszer badarságaival indokolható. A OnePlus viszont úgy tűnik a tanult a hibájából, és az egekig hype-olás helyett most csendben készítik el új mobiljukat.

A mobil az Antutu benchmark programban bukott le, így az A3000-es modellszámot viselő készülék szinte teljes specifikációja ismert. Kijelző terén a gyártó továbbra is kitart a az 5.5 colos méretnél és a Full HD (1920 x 1080) felbontásnál. Az viszont kérdéses, hogy IPS vagy AMOLED megoldásról beszélünk-e. A meghajtásról a Snapdragon 820-as fog gondoskodni egy Adreno 530-as grafikus chippel. Az Antutu eredmény szerint a mobil 4 GB RAM-mal és 32 GB-os belső tárhellyel érkezik, ám a korábbiakhoz hasonlóan elképzelhető, hogy lesz egy 64 gigás verzió is.

oneplus-3-specs

Kamera fronton megtudtuk, hogy a hátlapi egység 16, míg az előlapi darab 8 MP-es lesz. Azonban apertúráról, autofókuszról, vagy hasonló nyalánkságokról nem esett szó. Végül, de nem utolsó sorban a OnePlus 3 a gyártó saját, Oxygen OS névre keresztelt szoftverének 3.0-s verziójával érkezhet, ami az Android 6.0.1-en alapszik.

Ha a hír igaz, akkor az OP3 pekingi bemutatója már a küszöbön van. A gyártóval kapcsolatban azonban felmerül egy nagyon fontos kérdés, amire legkorábban április 7-én kapunk majd választ: meghívók?

GizmoChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid