A népszerű Galaxy A52s 5G-re is kijött az Android 12

0

A Samsung tovább folytatja az Android 12-es frissítéseket, a Galaxy A72 és A52 mobilok után végre az új Galaxy A52s 5G is sorra került.

A Galaxy A52s 5G egy igen korrekt felső-középkategóriás telefon 120 Hz-es Super AMOLED kijelzővel, Snapdragon 778G processzorral, 64 MP-es kamerával, 4500 mAh-s akkumulátorral, 25 W-os gyorstöltéssel és IP67-es vízállósággal. A mobil tündöklését egyedül az árnyékolja be, hogy kicsit drágábban ott van a még erősebb Galaxy S20 FE, de azért így is egy népszerű modellről van szó, aminek a frissítésére sem lehet panasz, hiszen már meg is jelent rá az Android 12.

Első körben a dél-koreai felhasználók örülhetnek, ott már tölthető OTA-n keresztül a One UI 4.0, ami az A528NKSS1BUL7 build számot kapta. A szoftver a legújabb funkciók és felület mellett tartalmazza a decemberi biztonsági csomagot is.

Samsung Galaxy A52s 5G

Sajnos nem lehet kiszámítani, hogy a hazai felhasználókhoz mikor jut el az új rendszer, de valószínűleg már nem kell sokat várni, néhány héten belül megjelenhet itt is a frissítés.

A Samsung nagyon kitett magáért az Android 12 kiadásával, hiszen már a teljes csúcskategóriás palettát frissítette 2-3 évre visszamenőleg, és most a középkategória van soron, miközben más gyártók még csak mostanában indultak meg a zászlóshajóikkal.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid