Ez lehet az eddigi legolcsóbb hajlítható kijelzős mobil

0

A TCL több készüléket is bemutatott a nemrég tartott CES kiállításon, az egyik legérdekesebbről azonban eddig nem ejtettünk szót. A hajlítható kijelzős TCL Flex V legnagyobb különlegessége, hogy forgalomba kerülésekor mindössze 600 dollárt (~190 ezer Ft) fog kóstálni, és ezen vételár mellett egészen korrekt jellemzőkkel rendelkezik.

A TCL hajlítható készüléke ugyanazt a formatervet kapta, mint a rendkívül népszerű Samsung Galaxy Z Flip 3, vagy a Motorola RAZR, vagyis a kagylómobilok dizájnját ülteti át modern köntösbe, egy hajlítható OLED panel révén. A mobil belsejében Qualcomm Snapdragon 765G lapkakészlet teljesít szolgálatot, tehát szigorúan hardver szempontjából egy középkategóriás ajánlattal van dolgunk.

Forrás: mobilenet.cz

A TCL Flex V 48 megapixeles elsődleges és egy 16 megapixeles kiegészítő modullal rendelkezik, önarcképeket készíteni pedig egy 44 megapixeles egységgel lehet majd. A készülék ugyanazt a dizájnvilágot képviseli, mint a nála jóval drágább Galaxy Z Flip 3, viszont összehajtva nem annyira feltűnő a két fél közötti hézag, ami igencsak jót tesz az esztétikai összhatásnak.

Az elsődleges, tehát a hajlítható OLED képernyőről egyelőre csak annyit tudni, hogy 22:9 képarányú, és 2400 x 1080 pixeles felbontást kínál.

A hardveres komponenseket egy 3545 mAh kapacitású akkumulátor látja el energiával, és bár a bemutatópéldány, amelyet a CES-en kiállítottak, Android 11-et futtatott, a végleges változat már vélhetően Android 12 rendszerrel kerül forgalomba.

A TCL egyelőre még nem árulta el, hogy mikor dobják piacra a Flex V-t, és mely régiókban forgalmazzák majd, de ígéretük szerint ez lesz az eddigi legolcsóbb hajlítható képernyős készülék.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid