Nézd meg működés közben a Samsung hajlítható kijelzős kagylótelefonját!

0

Eddig csak renderképeken és néhány korai fotón láthattuk a Samsung következő hajlítható telefonját, most viszont megérkezett az első videó, amelyen működés közben is megtekinthető a készülék!

Az alábbi videón minden kétséget kizáróan a hamarosan érkező Samsung kagylómobilt láthatjuk, ami a Galaxy S20 szériával együtt mutatkozik majd be, és a hírek szerint a Galaxy Z Flip nevet kapja. A felvételen a lila verzió figyelhető meg, de kapható lesz még feketében, és akár további színváltozatok is jöhetnek.

Kezdjük talán azzal, hogy a hajlítási mechanizmus masszívnak tűnik, jó esély van rá, hogy egy viszonylag időtálló szerkezetet kapunk. Az összezárás finom, mégis határozott, nagyon jó hangja van, a régebbi kagylótelefonokat idézi.

Összecsukva nagyon kompakt a telefon, simán zsebre vágható, és ilyenkor egy apró másodlagos kijelzőn tudjuk megnézni például az időt, ami a hátlapi kamerák mellett van. Szétnyitva pedig egy hatalmas, 6,7 colos flexibilis AMOLED kijelző tárul elénk Full HD+ felbontással és 22:9 képaránnyal. Egy Infinity-O, vagyis “kameralyukas” kialakítást kapunk, 10 MP-es szenzorral, hátul pedig két darab 12 MP-es kamera lesz, egy széles, valamint egy ultraszéles látószögű.

A mobil egyik gyenge pontja az aksi lehet, ami csak 3300 mAh-s, de azért ez még mindig jóval nagyobb, mint a Motorola hasonló telefonja esetében (2510 mAh), tehát azért van esély egy elfogadható üzemidőre. Hardveres téren pedig a Snapdragon 855+-ra számítunk 8 GB RAM-mal.

A Samsung Galaxy Z Flip február 11-én mutatkozik be, és állítólag már február 14-től meg is lehet majd vásárolni egyes piacokon. Az ára az eddigi hírek alapján 1400-1500 euró környékén lesz a kontinensünkön, ami átszámolva kb. 470-505 ezer Ft-ot jelent.

Via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid