Nincs megállás: jöhetnek a 32 GB RAM-mal szerelt mobilok

0

Idén nyáron jelentek meg az első olyan telefonok, amikben 24 GB RAM található, és máris arról szólnak a hírek, hogy egyes gyártók 32 GB RAM-mal szerelt modelleket tesztelnek.

Az első 24 GB RAM-mal szerelt, ténylegesen is megvásárolható okostelefon a Nubia Red Magic 8S Pro volt (pontosabban ennek a legnagyobb kiszerelése), de nem sokkal utána megérkezett a OnePlus Ace 2 Pro, a Redmi K60 Extreme Edition (vagy Redmi K60 Ultra), illetve a Realme GT5 is, amik szintén kínáltak ilyen konfigurációt.

Már a 24 GB RAM szükségessége is erősen kérdéses egy mobil esetében, de úgy néz ki, hogy a verseny nem ál meg, ezen is túl szeretnének lépni egyes gyártók.

Az ismert kínai szivárogtató, Digital Chat Station szerint már tesztelés alatt vannak az első 32 GB RAM-mal szerelt telefonok. Az nem derült ki, hogy mely márkák próbálkoznak máris ilyen modellekkel, de jó eséllyel a fentebb említett vállalatok közül lehet szó egyről vagy többről.

Sajnos még azt sem lehet tudni, hogy mikor debütál az első mobil 32 GB RAM-mal, de talán még idén, vagy esetleg jövőre kerül erre sor. Viszont ha meg is jelenik ilyen készülék, az jó eséllyel első körben csak Kínában lesz kapható, jelenleg is ez a helyzet a 24 GB RAM-mal szerelt modellekkel. Ezek egy része már megjelent, vagy meg fog jelenni a régiónkban, csak épp nem a legnagyobb konfigurációban, ami általában a kínai piacon belül marad.

Szerinted mekkora az a RAM mennyiség egy Android mobilban, aminél már nincs értelme többnek?

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid