Limitált kiadású Samsung Galaxy Z Fold 5 és Galaxy Watch 6 érkezett

0

A Samsung már korábban is tett utalásokat arra, hogy hamarosan egy limitált kiadású Galaxy Z Fold 5 és Galaxy Watch 6 modellel fognak előrukkolni, de most hivatalosan is bejelentették a készülékek Thom Browne Edition variánsait. Az okostelefon és okosóra hardveresen továbbra is ugyanazt kínálja, csak a dizájn változott.

Ahogyan a hivatalos közleményben áll, az új limitált kiadású készülékeket tisztelgésnek szánják Thom Browne divattervező jellegzetes dizájnelemei előtt. A Samsung Galaxy Z Fold 5 külsején Thom Browne jellegzetes piros, fehér, kék csíkjai láthatók, a hátsó üvegre pedig maratott szövettextúra került. Mindeközben a fekete keret és az arany festésű zsanér, valamint a kameralencsék körüli ,szintén aranyszínű gyűrűk tovább hangsúlyozzák az egyedi formatervet.

A limitált kiadású okostelefon mellé két különböző bőrtok, valamint egy spéci S Pen is jár. A csomagolás az ikonikus Thom Browne aktatáskára hajaz. A Samsung Galaxy Watch 6 karcsú, aranyszínű testet, egy exkluzív számlapot, valamint egy az oldalára gravírozott Thom Browne emblémát kapott.

A jellegzetes piros, fehér és kék színeket alkalmazzák a csaton. Az okosóra mellé két bőrpántot kapunk, az egyik fekete, a másik pedig piros-fehér-kék trikolor.

Természetesen ugyanezeket a színeket használják a telefonhoz való 25 wattos adapteren, az okosórához mellékelt töltőn, valamint a USB-C-USB-C kábelen is. Thom Browne a következőket nyilatkozta az újdonságok kapcsán:

Ez a Samsunggal folytatott együttműködés az évek óta tartó közös alkotás evolúcióját reprezentálja. Ismét meg akartuk mutatni, hogy a csúcsminőség, az innovatív dizájn, és a klasszikus esztétika tökéletes keveréke az önkifejezés hathatós eszközévé válhat. Vélekedésem szerint a Galaxy Z Fold 5 Thom Browne Edition a tökéletes példája annak, hogy a fejlett technológiát egy merész vallomássá formálhatjuk.

A Samsung Galaxy Z Fold 5 és Galaxy Watch 6 Thom Browne kiadások szeptember 12-től lesznek elérhetők a gyártó online áruházában, korlátozott számban, és csak a kiválasztott piacokon, köztük Dél-Koreában.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid