130W-os Tronsmart Bang Max hangszóró bevezető akcióban a Geekmaxi oldalán

0

A Tronsmart Bang Max egy hordozható, vezeték nélküli hangszóró, amely mostantól a Geekmaxi kínálatában is megtalálható, ennek örömére pedig bevezető áron juthatunk a készülékhez. A hangszóró egyebek mellett 130 wattos teljesítménnyel, equalizert és a fényeket szabályzó alkalmazással, IPX6 minősítésnek megfelelő vízállósággal rendelkezik. A terméket a webáruház európai raktárból küldi, így hamar kiszállítják, és további költségek miatt sem kell aggódnunk.

A Tronsmart Bang Max hangszóró most 179,99 eurós áron rendelhető a Geekmaxi webáruházából, ami magyar pénzre átszámítva nagyjából 70 100 forintot jelent. A kedvezményes ajánlat szeptember 5. és 15. között érvényes. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

  • Megjegyzés: külföldi webshopokban PayPallel érdemes fizetni, mert az extra védelmet nyújt a vásárlónak, vagyis Neked!

A Tronsmart Bang Max egy háromirányú buli hangszóró, amely két 30 wattos mélynyomóból, két 20 wattos közép-, valamint két 10 wattos magas hangszóróból áll, de a két passzív basszus sugárzóról se feledkezzünk meg.

A Tronsmart Bang Max mellé egyéni hangszínek és RGB fények is elérhetők, így mind a vizuális, mind a hangélmény a parti hangulatához igazodhat, ezek beállítását külön applikáción keresztül végezhetjük el.

Nagyon durva és hangos összejöveteleket is kivitelezhetünk a Tronsmart TuneConn technológiájának köszönhetően amely lehetővé teszi akár 100 további Tronsmart hangszóró szinkronizálását, hasonlóan a Sony Party Connect metódusához.

A Tronsmart Bang Max külső borítása IPX6 védelemmel rendelkezik a vízzel és a porral szemben, vagyis nyugodtan vihetjük a medence mellé is.

A vezetékes mikrofon és gitár bemeneteknek köszönhetően pedig karaoke bulikat is csaphatunk a segítségével.

Ami pedig a vezeték nélküli összeköttetéseket illeti, a Bluetooth 5.3 technológia alacsony késleltetést és akár 18 méteres hatótávolságot is biztosíthat.

A Tronsmart Bang Max 18 000 mAh kapacitású akkumulátora akár 24 órányi folyamatos zenehallgatást is lehetővé tehet, a teljes töltöttség eléréséhez pedig mindössze 5 óra szükséges.

Ilyen üzemidővel bitang goa partikat lehet tartani…

A Tronsmart Bang Max hangszóró most 179,99 eurós áron rendelhető a Geekmaxi webáruházából, ami magyar pénzre átszámítva cirka 70 100 forintot jelent. A kedvezményes ajánlat szeptember 5. és 15. között érvényes. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

  • Megjegyzés: külföldi webshopokban PayPallel érdemes fizetni, mert az extra védelmet nyújt a vásárlónak, vagyis Neked!

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid