Niubility N1 bemutató – olcsó elektromos roller EU raktárról

0

A Niubility N1 egy olyan elektromos roller, ami azoknak is remek választás lehet, akiket eddig a nagyjából 100 kg-os maximális teherbírás vagy netán az ár visszatartott volna attól, hogy hasonló készüléket vásároljon. A roller 120 kg-os teherbírással, 25 km/óra maximális sebességgel és a cirka 82 ezer forintos vételárával kiváló ajánlat lehet bárkinek, aki éppen most szeretne hasonló járművet beújítani. A készüléket most ráadásul a TomTop jóvoltából európai raktárból is meg tudjuk rendelni, tehát nem kell aggódni a hosszú szállítási idő és az extra költségek miatt sem.

A Niubility N1 elektromos roller most mindössze 270,25 dolláros áron rendelhető német raktárról ingyenes szállítással, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 82 074 forintot jelent. Fizetés előtt használjátok a TPN1R kupont, ha igénybe akarjátok venni a kedvezőbb vételárat. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Külső

 

 

A roller 8,5 colos pneumatikus kerekeken gurul, a váza alumínium ötvözetből készült, nem mellesleg összehajtható, így tudunk majd spórolni a hellyel szállítás vagy tárolás esetén. Ami még a szerkezet külalakját illetően mindenképpen szót érdemel, az az, hogy rendelkezik saját beépített világítással, kedvezőtlen fényviszonyok esetére. E-ABS rendszer és tárcsafék révén lehet megállítani, így a biztonság nem lesz alku tárgya még egy ilyen olcsó roller esetében sem.

A készülék 12 kg-os súllyal rendelkezik, szóval simán a hónuk alá lehet kapni mondjuk ha lépcső jön, ami pedig a fizikai méreteket illet, 1054 x 436 x 1150 mm-es dimenziókkal kell számolni.

Funkciók

A Niubility N1 belsejében egy 250 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező elektromos motor található, ez teszi lehetővé a 25 km/óra végsebességet, bár ez nyilván függ a környezeti viszonyoktól, illetve a felhasználó súlyától is.

Szerencsére a roller bírja a kiképzést, egy akár 120 kg-os felhasználói is felpattanhat rá, és a gyártó szerint a készülék ezt tartósan bírni fogja.

A burkolat alatt dolgozó motornak köszönhetően az akár 15 fokos emelkedők sem jelentenek problémát a gép számára. A szerkezet nem csupán beépített világítással és korrekt fékekkel, hanem egy apró LED kijelzővel is rendelkezik, amelyen nyomon követhetjük a fontosabb rollerrel kapcsolatos adatokat. Sebesség, akkumulátor töltöttség stb.

Üzemidő

A Niubility N1 belsejében a motor mellett egy 7,8 Ah kapacitású akkumulátor is megtalálható, ami képes akár 20-25 km-es hatótávot is biztosítani egyetlen feltöltéssel, de ez persze sok tényezőtől függ. Amennyiben a teljes töltöttséget elveszítjük, nagyjából 3-4 óra szükséges az akkumulátor kapacitásának visszanyeréséhez.

A Niubility N1 elsősorban nagyvároson belüli közlekedésre, illetve két egymáshoz közelálló település közötti ingázásra lehet ideális választás. Főleg mostanában, amikor a tömegközlekedés kevésbé biztonságos, és még annyira sem komfortos, mint korábban. Az elektromos roller most mindössze 270,25 dollárért rendelhető a Tomtop német raktárából, ami magyar pénzben nagyjából 82 074 forintot jelent. Ne feledjétek el használni a TPN1R kupont vásárlás előtt, máskülönben nem él a kedvezményes ár! Ha szeretnél többet tudni vagy rendelni egyet a készülékből, kattints erre a linkre!

 

Egyébként nem csupán ez az elektromos roller kapható most kedvezményes áron, a Xiaomi Mi Electric Scooter Essential Lite most szintén európai raktárból rendelhető, 389,99 dollárért, ami nagyjából 118 442 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

A leírás készítése közben törekedtünk a pontosságra, ennek ellenére előfordulhatnak tévedések és sajtóhibák, ezekért előre is elnézést kérünk! Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid