Európába is jön a Xiaomi Mi 10T Pro, ennyibe kerül majd!

0

Ha minden jól megy, akkor a Xiaomi hamarosan bemutat egy vérbeli felsőkategóriás okostelefont, amiben lesz minden, ami csak egy prémium ajánlatban lehet manapság. A készülék a Xiaomi Mi 10T Pro névre hallgat, és az eddigi értesülések alapján Európában is meg fog jelenni, ráadásul arról is van már információnk, hogy mennyiért kínálják majd a telefont.

A Xiaomi Mi 10T Pro egy igazi nagyágyú lesz, hiszen 144 Hz-es képernyőt, 5000 mAh kapacitású akkumulátort, valamint egy 108 MP-es elsődleges képrögzítő egységet is magában foglal a hardveres jellemzőinek sora. Azon sincs mit meglepődni, hogy a mobil lelke egy Qualcomm Snapdragon 865 lapkakészlet lesz. Egy kiszivárgott fotó alapján úgy tudni, hogy a telefon meg fog jelenni Európában, ahol 699 eurót, vagyis olyan 252 ezer forintot fognak érte elkérni. Korábban valamivel csekélyebb összegről szólt a fáma, de talán még ez sem vészes egy csúcskategóriás mobilért.

A hír forrása az általában megbízhatónak bizonyuló Digital Chat Station, így ha nem is vesszük készpénznek az itt olvasható infókat, azért szőnyeg alá sem szabad sepernünk azokat.

Maga a mobil egyébként így néz majd ki korábban kiszivárgott renderek alapján:

 

Ez is érdekelhet:

 

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid