No.1 F13 okosóra – IP68-as vízállóság és 25 napos üzemidő

0

Ha aktív életet élsz, és egy sportos, strapabíró okosórát keresel, ami sokáig bírja egy töltéssel, akkor a No.1 F13 egy remek választás lehet. Ez egy teljesen új típus, nemrég jelent meg, és elég kedvező bevezető áron kapható, most még 8.000 Ft-ba sem kerül.

No.1 F13 okosórát egy 1 colos, napfényben is jól látható színes kijelzővel szerelték, amit zafírüveg véd a külső behatásoktól, tehát szinte lehetetlen megkarcolni. Az óra az IP68-as szabvány szerint vízálló, tehát nyugodtan magaddal viheted úszni, strandolni.

Kapunk különféle sportmódokat, például futás vagy kerékpározás, és az óra nem csak a megtett lépéseket, valamint az elégetett kalóriákat számolja, hanem a pulzust is méri. Van egész napos mérési lehetőség is, ilyenkor megadhatjuk, hogy milyen időközönként figyelje a pulzust (10-60 percenként tudja mérni). Az eredményeket pedig természetesen visszanézhetjük a mobilos alkalmazásban.

A No.1 F13 jelez a hívásoknál, az SMS-eknél, és az értesítéseket is kiírja, így nem kell állandóan elővenni a mobilunkat, ha valami történik. Az adatokat Bluetooth 4.0 kapcsolattal szinkronizálja, és nem csak Android, hanem iOS támogatést is kapunk.

A beépített 350 mAh-s akkumulátornak köszönhetően akár 25 napot is kibír egy töltéssel a No.1 F13 okosóra. Persze aktív használattal ez kevesebb lesz, de így is sokkal ritkábban kell majd tölteni, mint egy átlagos okosórát.

A kütyü most még egy rövid ideig 26.99 dolláros áron vásárolható meg a GearBest akciójában, ami kb 7.500 Ft-ra jön ki, és van ingyenes szállítási mód is. Az alacsony összeg miatt pedig a vámolást is garantáltan megúszod. További részletek és rendelés az alábbi linken:

Egyébként épp nagy évközi akciókat tart a GearBest, érdemes megnézni a kínálatot ezen az oldalon.

Forrás: Gearbest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid