A Nokia is gamer mobilon dolgozik

0

Csak nem akar szűnni a mobilos gamer mánia, és még jó néhány modell várható a közeljövőben, ráadásul úgy tűnik, hogy a Nokia is felpattan a hypevonatra.

Elég komoly választék van már a piacon a játékosoknak szánt mobilokból, hiszen a Razer, az Asus, a Xiaomi, a Huawei és a ZTE is bemutatta már a saját verzióját. Emellett rengeteg gyártó dolgozik ilyen készüléken, és most a Nokia is beállt a sorba.

Legalábbis erre enged következtetni az a tweet, amit a közösségi médiában osztott meg a cég indiai részlege. A 10 másodperces videóban egy játékrészletet láthatunk, majd 3 fénycsóva fényében rajzolódik ki egy titokzatos mobil körvonala. A kiírás is megerősíti ezt a sejtést, mivel a “Stay tuned for a phone you can #GameOn” szöveg egyértelmű utalás egy ilyen mobilra.

Úgy tűnik, nagyon komoly projekteken dolgozik párhuzamosan a HMD Global, hiszen a napokban már a penta kamerás Nokia 9-ről és a Nokia 7X kijelzőjéről is láthattunk néhány képet. Ezek szerint ez még nem minden, mivel hamarosan a játékok szerelmesei is örülhetnek majd egy nekik dedikált telefonnak.

Sajnos időközben törölték a tweetet, ami több kérdést is felvet. Elképzelhető, hogy idő előtt került ki a dolog, és valamelyik alkalmazott hibázott, persze az is lehetséges, hogy ez is a marketing része, és így próbálják fokozni a várakozást.

Forrás: GSMarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid