Nyáron már kapható lesz az LTE-képes Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

0

A Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 „csak Wi-Fis” változata februárban jelent meg az Egyesült Államokban, de sokan várják már a tablet LTE-képes verzióját, amivel majd akár telefonálni is tudunk.

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

A T-Mobile bejelentése szerint az LTE-képes Galaxy Tab Pro-t a nyár folyamán adják ki. Pontos dátum még nincs, de bizonyára 1-2 hónapnál többet nem kell várnunk. Amiről ugyancsak nincs információ, hogy a szolgáltató milyen árat kér majd el ezért a csúcskategóriás tabletért (annyi biztos, hogy alaposan a zsebünkbe kell nyúlnunk, ha magunknak kívánjuk).

LTE

Miért is annyira különleges az LTE egy tabletben?

Egyrészt óriási sebességet érhetünk el vele anélkül, hogy „rácuppannánk” egy közeli Wi-Fire. Ez nem csak azért jó, mert így nem kell Wi-Fire vadásznunk, de biztonságosabb is, hiszen nem kell rácsatlakoznunk egy megbízhatatlan hálózatra annak érdekében, hogy netezhessünk.

Másrészt, rengetegen azért nem vesznek tabletet, mert az nem tudja teljesen kiváltani a hagyományos telefont. Például nem tudunk odacsörögni a haverunknak a tabletünkről, hogy „Hé, már megint késni fogok!”. Persze, ott vannak a közösségi oldalak, a különféle kommunikációs alkalmazások és programok stb., amelyek segítségével felesleges költségek nélkül tudunk beszélgetni egymással. Azonban még mindig rengeteg olyan ember van, akik pénzügyi okok miatt nem tudják biztosítani maguknak az internetelérést, vagy hozzáértésük hiánya miatt nem akarnak hasonló dolgokkal foglalkozni. Semmi probléma! Az LTE segítségével élvezhetjük a hagyományos telefonálás előnyeit, így nem kell külön egy mobil telefonálásra és külön egy tablet egyéb célokra, hanem két legyet üthetünk egy csapásra! Merje csak valaki azt mondani, hogy ez nem praktikus!

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

A Wi-Fis és LTE-s változatok között nem lesz nagy különbség. A kijelző 8,4”-os, pixelszáma 1600×2560, a hátoldali kamera 8 megapixeles. 4 magos Snapdragon 800 processzorral, 2 GB RAM-mal, és 16 GB belső tárhellyel érkezik majd, ez utóbbi – nem mellesleg – bővíthető. Több, mint valószínű, hogy az Android 4.4 KitKat operációs rendszerrel lesz kapható.

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid