Ingyenes lett a SwiftKey!

2

Ingyenes lett az egyik legjobb androidos billentyűzet, a SwiftKey. Aki még nem próbálta annak csak ajánlani tudjuk, mivel rendkívül gyorsan és pontosan lehet vele gépelni, ráadásul szép is.

De miért is olyan jó ez az alkalmazás? Először is van hozzá magyar nyelvi csomag, ami rengeteg szót ismer. Persze ez nagyon könnyen alakítható is, mivel össze tudjuk kapcsolni a programot a Google, Facebook, Twitter, és más fiókunkkal, ahonnan kiolvassa a leggyakrabban használt szavainkat, és így megismeri a saját egyénre szabott szókészletünket. Ha pedig ez nem lenne elég, vagy csak nem akarjuk engedélyezni ezt a funkciót, akkor használat közben is tanul a SwiftKey.

SwiftKey

A SwiftKey Flow funkció segítségével elég csak végighúzni az ujjunkat a beírni kívánt szó betűin, és ha az szerepel a szótárban, akkor szinte 100%-os a pontosság. Akár hosszú mondatokat is egy pillanat alatt beírhatunk ennek a segítségével. Ezen kívül van automatikus javítás, ha elgépelnénk valamit. Ez persze néha zavaró is lehet, mivel ha egy a program számára ismeretlen szót akarunk bevinni, és talál hasonlót a szótárban, akkor automatikusan kijavítja. Ilyenkor annyit kell tenni, hogy a szóköz helyett a beírt szóra kattintunk az ajánlatokat tartalmazó sávban. Ez egy kis megszokást igényel, de rendkívül praktikus.

Több téma közül választhatunk, ráadásul nagymértékben testre szabható a billentyűzet. Van tabletre optimalizált és félkezes mód is, amik szintén nagyon hasznosak. A ingyenességet persze muszáj a fejlesztőknek kompenzálni valamivel. Ezt a Swiftkey Store-ral oldják meg, ahol további új témákat lehet megvásárolni. Arra is gondoltak, akik korábban már megvették az alkalmazást, ők egy több mint 1000 Ft értékű extra témacsomagot kapnak ajándékba.

A SwiftKey innen tölthető le ingyenesen, mindenképpen adj neki egy esélyt!

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid