LG G3 megjelenés

1

Egyelőre még csak Koreában kapható az LG G3, de már nagyjából sejthető az európai megjelenés ideje is.

A The Verge információi szerint július 1-jén startol az LG G3 az Egyesült Királyságban. Európa többi részén valamivel később várható a megjelenés, de a legtöbb helyen valószínűleg még júliusban kapható lesz a készülék.

LG-G3

Az amerikai elérhetőséggel kapcsolatban is van pár friss infó. Az @evleaks-en tűnt fel egy kiszivárgott kép, miszerint július 10-én kezdődik az LG G3 előrendelése a Verzionnál, és ez pont egy héttel a megjelenés előtt lesz. A készülék tehát július 17-étől lesz kapható a szolgáltatónál.

lgg3vzw

Ennél többet sajnos még nem tudunk, és ezek sem 100%-ban biztos információk, de kiindulási alapnak azért jók. Ha bővebben olvasnál a készülékről, akkor ide kattintva elérheted a részletes bemutató cikkünket.

Frissítés (2014. 06. 24): Kiderült az LG G3 nemzetközi megjelenésének az időpontja! A készülék június 27-én startol egyes Ázsiai országokban (pl. Szingapúr, Hong Kong, Indonézia), majd ezt követően elérhetővé válik Ázsia más részein és Európában is.

Frissítés (2014. 07. 01): Az LG G3 július 4-től lesz kapható Magyarországon. További részletek: LG G3 megjelenés és árak

Te is város már az LG csúcsmobiljának megjelenését?

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid