Nyikorog az új Motorola RAZR telefon, de nem ez a legnagyobb gond vele

0

Az új Motorola RAZR egy igazi kategóriateremtő készülék lett, hiszen ez a világ első hajlítható kijelzős kagylómobilja, ám a Galaxy Foldhoz hasonlóan ennek sem indul problémamentesen a karrierje.

Többen is arra panaszkodtak a Motorola mobiljával kapcsolatban, hogy hajlításnál fura hangot ad, az alábbi videón például egy nem túl kellemes, “olcsó műanyagos” nyikorgás hallható, de olyan is volt, aki kattogást tapasztalt.

Ez egy közel félmillió forintos telefonnál nem elfogadható, persze azt egyelőre nem tudni, hogy mennyi készülék érintett, lehet, hogy csak néhány példánynál fordult elő.

A tartósság is fontos kérdés, és bizony lehet, hogy ezzel is lesznek gondok. A CNet ugyanis készített egy tesztet, amelyben egy géppel hajtogatják szét és össze a mobilt. Az eredeti terv az volt, hogy 100 ezer hajlításig mennek, a Motorola Razr zsanérja viszont már 27 ezer környékén megadta magát. Ha ebből indulunk ki, akkor a mobil napi 37 kinyitással és összezárással két évig bírná, ami nem túl biztató.

Ha pedig még ez sem tántorítana el a készüléktől, eláruljuk, hogy az üzemidő rettentően rövid. Az AndroidCentral beszámolója szerint gyenge és átlagos közötti használattal olyan 13 órát bír náluk a mobil egy töltéssel, intenzívebb nyúzással pedig ennél is hamarabb lemerült. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy egy mindössze 2510 mAh kapacitású akkumulátor fért a Motorola telefonjába.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid