Nyitási akciók a Ping Digital új partnerboltjában, Pécsett

0

Múlt hét pénteken megnyílt a Ping Digital második partnerboltja Pécs belvárosában. Az üzlet egyben Netfone kirendeltség is, és a két cég különböző nyitási akciókkal várja az érdeklődőket.

Az új pécsi boltban elérhetők és kipróbálhatók a Ping Digital által forgalmazott távol-keleti készülékek, többek között Doogee, Meizu, Siswoo és UMI telefonok. Ezek mind 1 év hazai, háztól házig garanciával kaphatók, akár részletre is, és készülékbiztosítási lehetőség is van.

ping-bolt-pecs-4 ping-bolt-pecs-1

Az üzlet egyben Netfone kirendeltségként is működik, ami egy 100%-ban magyar tulajdonú vállalat, és egyre népszerűbb hazánkban. Többféle szolgáltatást is kínálnak, például vezetékes telefon és internet, mobiltelefon, mobilinternet, ráadásul elérhetők külön lakossági, családi és vállalati csomagok is.

ping-bolt-pecs-2

Egy megállapodásának köszönhetően a Netfone a Ping Digital által forgalmazott készülékekre építi a telefonos csomagajánlatait, amik között most akciókra is bukkanhatunk az új, pécsi üzletben. Külön kiemelendő, hogy a Doogee F1 most 52.900 Ft helyett 44.900 Ft-ért vásárolható meg, de csak szeptember 30-ig. Cím: Pécs, Rákóczi út 35.

Ping Digital blog

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid