Okosóra válogatás az olcsóbb típusoktól a prémium termékekig

0

Nagyon jó áron lehet kifogni okosórákat a GearVita oldalán, többek között a Xiaomi és a Huawei termékeire is vannak mindig akciók, ezekből szedtünk most össze 6 típust.

Microwear L6 okosóra

Microwear L6 egy kifejezetten olcsó termék, ami az alap okosórás funkciókat tudja, vagyis jelzi az értesítéseket, méri az aktivitást, a pulzust, és persze mutatja az időt. Jó hír az IP68-as vízállóság, és állítólag olyan 5 naponta kell tölteni. A GVMCL6 kuponnal 37 dollár helyett 29 dollárba kerül, ami a legolcsóbb szállítással nagyjából 9500 magyar forint, és a kis összeg miatt ezt nem is vámolják. Részletek és rendelés ezen a linken.

Kingwear FS08 Sport okosóra

Kingwear FS08 egy igazi sportos kütyü, magaddal viheted túrázni, futni, kerékpározni vagy úszni is. Nagy előnye az Always-On kijelző és a GPS-vevő, így a megtett utat is el tudja menteni az óra. Az eredeti ára 76 dollár, a GVKFS08RY kuponnal azonban 58 dollárért le lehet rá csapni, ami a vámmentes EU Priority Line szállítással kb. 19 ezer Ft-ra jön ki. További részletek ezen az oldalon.

 

Zeblaze THOR 4 PRO 4G okosóra

A Zeblaze Thor 4 Pro méretes kijelzővel, négymagos processzorral, SIM kártya foglalattal, LTE támogatással és Android 7.1-es szoftverrel bír, vagyis szinte egy komplett okostelefont zsúfoltak be egy óra méretű eszközbe. Az GVZThorRY kuponnal most 103 dollárért rendelhető a kütyü, ami a vámmentes EU Priority Line szállítással kb. 31 ezer Ft-ra jön ki. További részletek ezen az oldalon.

Most pedig jöjjenek a komolyabb, ajánlott típusok!

Honor Watch Magic okosóra

Az új Honor Watch Magic egy prémium, divatos kütyü akár 1 hetes üzemidővel, GPS-szel és AMOLED kijelzővel, az 5ATM vízállóság révén pedig akár úszhatsz is vele. A 142,99 dolláros akciós ár már alapból is kedvező, a GVHuweiYR limitált kuponnal azonban további kedvezményt kapsz a fekete verzióból, így a vámmentes EU Priority Line szállítással kb. 37.900 Ft-ból kijön az óra. (Hazai hivatalos ár: 58.000 Ft-tól.) További részletek és rendelés ezen a linken.

Honor Watch Magic

Xiaomi Amazfit Stratos okosóra

Rendkívül népszerű típus a Xiaomi Amazfit Stratos, ami szintén vízálló, remek az üzemideje, és ebben is van GPS-vevő, így komolyabb sporttevékenységre, aktivitásmérésre is használható sok minden más mellett. A minőségi, elegáns óra a MiSTraosRM kuponkóddal (EU Priority Line szállítással) nagyjából 44.500 Ft-ból jön ki ezen a linken.

Xiaomi Amazfit Verge okosóra

Az Amazfit Verge egy sportosabb kivitelt kapott, és van benne NFC, GPS, illetve egy AMOLED kijelző felel a megjelenítésért. Ez is nagyon jó vétel, a Global verzió a GlobalVergeCY kuponnal és vámmentes EU Priority Line szállítással most kb. 37.600 Ft-ba kerül átszámolva. Részletek és rendelés ezen az oldalon.

Amazfit Verge

Biztosan nincs vámolás, ha EU raktárból rendelsz, vagy ha a végösszeg 37 euró (~42 dollár) alatt van.

Számos webáruház kínál valamilyen vámmentes szállítási módot az EU raktárakon kívül is. Ezek a legtöbbször jól működnek, az esetek 95-99%-ában valóban nem lesz vámolás, de előfordulnak ritka kivételek, amikor mégis fennakadnak a vámon. Ilyenkor a plusz költségek alapvetően a vásárlót terhelik, de írni kell az adott webáruháznak, általában ki lehet alkudni legalább egy részleges kompenzációt.

Ismertebb vámmetes szállítási módok (ezek nem EU raktárak):

Gearbest:

 • EU Priority Line (általában jól működik, sokan használják)
 • Europe Registered – új! (120 dollár alati termékeknél elérhető, jól működik)
 • Netherlands Registered(PDM) – új! (jól működik, közel 100%-os megbízhatóság)
 • EU Railway Priority Line (nagyobb méretű termékekhez, lassú de megbízható)
 • EU Express (régebbi jól működött, az utóbbi időben már nem annyira biztos, de a legtöbbször nincs vele gond)

A terméklapon nem látszik az összes opció, a rendelési oldalon válassz végleges szállítási módot. A legtöbb terméknél a fentiek közül egy, vagy esetleg kettő érhető el, nem az összes.

Banggood:

 • EU Priority Line (általában jól működik, sokan használják)
 • European Direct Mail (helyette már EU Priority Line szokott lenni)
 • European Railway Direct Mail (nagyobb méretű termékekhez, lassú de jól működik)

GearVita

 • EU Priority Line (a legtöbbször működik, de nem 100%-os)

Tomtop:

 • Duty Free Shipping (sajnos nem mindig működik, számolni kell a vámolással, de az alap szállítási módoknál jobb)

Geekbuying:

 • EU Priority Line (jól működik, nem szokott vele probléma lenni)

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid