Okostelefon Szerviz név alatt fut tovább a budapesti Huawei Szerviz

0

Apró névváltoztatáson esett át a sokak által ismert és kedvelt budapesti garanciál túli Huawei Szerviz, akik úgy döntöttek, hogy a jövőben szeretnék bővíteni portfóliójukat, és márkaspecifikációjukat hátrahagyva független okostelefonos szervizként folytatni a munkát.

Mi változik a néven kívül?

Mint a tulajdonosoktól megtudtuk, egyelőre nem várható jelentős változás, kezdetben továbbra is a Huawei korábbi és aktuális készülékeinek javításával kereshetik őket az érdeklődők, de megmarad a jól megszokott minőség, a hozzáértő szervizes kollégák, a garanciális munkavégzés, valamint természetesen a gyári minőségi alkatrészekről sem kell lemondaniuk az ügyfeleknek.

Az Okostelefon Szervizben ugyanúgy javítják a készülékek legtöbb hibáját, legyen szó akár az akkumulátor, akár a kijelző cseréjéről, netán a mikrofon, a hangszóró vagy a töltőcsatlakozó javításáról. Mindez a Huawei Szerviztől korábban már megszokott gyors és magas minőségű munkavégzés társaságában.

Ezen felül nemcsak a javításhoz kapcsolódó sajátosságok maradnak változatlanok, hanem a szerviz elérhetőségei is. Személyes megkeresés esetén az Okostelefon Szerviz a Budapest, Hegedűs Gyula utca 15-ös szám alatt érhető el, egyedül a hivatalos honlap elérhetősége módosul okostelefonszerviz.hu címre a korábbi huaweiszerviz.com helyett.

Az Okostelefon Szerviz sajátosságai

Hogy miért válasszuk az Okostelefon Szervizt, ha készülékünk meghibásodott és mielőbbi javításra van szüksége? Az alábbiakban összegyűjtöttük az összes szükséges tudnivalót.

Ingyenes bevizsgálás

Akárcsak a névváltoztatás előtt, úgy természetesen az Okostelefon Szerviznél is ingyenes bevizsgálás és hibafeltárás vár ránk meghibásodott készülékünk kapcsán, így sok esetben azonnal megtudhatjuk, hogy mi a probléma, illetve mekkora költségeket emésztene fel a javítása.

Azaz lehetőségünk van eldönteni, hogy megjavíttatjuk-e a készüléket, vagy inkább lecseréljük. Eddig a pontig azonban nem kell fizetnünk, hiszen a konkrét hiba feltárása minden esetben költségmentes.

Modern és professzionális szervizháttér

Mivel az Okostelefon Szervizben a korábbi Huawei Szerviz jól felkészült és óriási tapasztalattal rendelkező munkatársai dolgoznak, ezért természetesen minden bevizsgálás, minden alkatrészcsere, minden egyéb javítási teendő a legmagasabb szintű hozzáértés mellett zajlik.

Itt valóban felkészült szerviztechnikusok végzik a munkát, méghozzá több mint egy évtizedes szakmai tapasztalattal a hátuk mögött, miközben a rendelkezésükre álló eszközökre szintén nem lehet panasz, hiszen a legmodernebb, gyakran modellspecifikus célszerszámokkal végzik el a javítási teendőket.

Gyors javítás, piacvezető árak

Ma már az okostelefon az életünk része, azzal fizetünk, azzal végezzük el a legalapvetőbb teendőinket a hétköznapokon, így nem tudjuk hetekig nélkülözni probléma esetén. Pontosan jól tudják ezt az Okostelefon Szerviz munkatársai is, akik a kisebb hibákat gyakran már néhány órán belül képesek orvosolni.

Ennek az oka nemcsak a nagyfokú felkészültségben keresendő, hanem abban is, hogy a legtöbb alkatrész elérhető raktárkészletről, így ideális esetben aznap, legkésőbb másnap a javítások zöme elkészül. Mindez ráadásul kimagasló diszkréció mellett, sőt a gyorsaságon túl a piacvezető árak is garantáltak.

Garanciális javítás

Nem szeretnénk ugyanazért a meghibásodásért újra és újra kifizetni a javítás költségét? Ha az Okostelefon Szervizt választjuk, akkor ezt a kellemetlenséget is azonnal feledhetjük, hiszen a szervizben cserélt alkatrészek mindegyikére hat hónap garanciát biztosítanak majd.

Ez a bizalom tekintetében kifejezetten nagy előnyt jelent, hiszen amennyiben fél éven belül probléma lenne például egy kicserélt kijelzővel, akkor azt nyugodtan visszavihetjük, és a szerviz munkatársai további pluszköltségek nélkül vállalják az ismételt javítást.

Szervizfutár szolgáltatás

Nem tudjuk személyesen elvinni a szervizbe meghibásodott okostelefonunkat? Legyen az ok akár a vidéki lakhely, akár az időhiány, akár a vírushelyzetből fakadó elővigyázatosság, az Okostelefon Szerviz minden leendő és meglévő ügyfelének biztosítja ehhez a szervizfutár szolgáltatást.

Lényege, hogy a meghibásodott okostelefonért futárt rendelhetünk, aki házhoz jön az előre becsomagolt készülékért, azt elviszi a szervizbe, ott megtörténik a hibafeltárás, az adategyeztetés, az árajánlattétel, majd ha az ügyfél is úgy kívánja, akkor a javítás. A már szervizelt készüléket futár szállítja vissza a tulajdonosához, így ki sem kell lépni a lakásból a szervizeléshez, ha nem szeretnénk.

Forrás: Okostelefon Szerviz

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid