Okostelefont készít a Pepsi

0

Gondolom most akad pár olyan olvasónk, akik épp a szemüket dörzsölik, hogy vajon jól látnak-e. A hiba nem a készüléketekben van, és szemészhez sem kell menni, mert az elsősorban üdítőiről elhíresült PepsiCo valóban megerősítette, hogy okostelefonokkal igyekeznek bővíteni a kínálatukat.

Természetesen a kólákkal foglalkozó vállalat nem rendelkezik telefonos gyártósorokkal, ezért egy külső cég lesz a partnere a projekt megvalósításában. A legelső mobil állítólag a felettébb hangzatos Pepsi P1 nevet kapja.

pepsi p1

Ami a hardveres jellemzőket illeti, a Pepsi készüléke a következő elemekből fog állni: MediaTek MT6592 lapka, 2 GB RAM, 16 GB bővíthető belső tárhely és 5.5 hüvelykes, Full HD felbontású megjelenítő. A hátlapi kamera állítólag 13 megapixeles lesz, míg az előlapival 5 megapixeles fotókon örökíthetjük meg emlékezetes üdítőzéseinket.

Az akkumulátor várható kapacitása 3000 mAh lesz, míg rendszer tekintetében Android 5.1 Lollipopra érdemes számítani. A készülék valamikor ebben a hónapban startol Kínában, egy kb. 205 dolláros indulóáron.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid