Olcsóbb és sokkal jobb lehet a Samsung Galaxy Fold 2

0

A Samsung már dolgozik a Galaxy Fold második generációján, amely a hírek szerint egy kicsit kedvezőbb árat kap, annak ellenére, hogy több téren is komoly fejlődés várható. Mutatjuk a legújabb infókat!

Egy belsős forrás szerint a Galaxy Fold 2 ára valahol 1780 és 1880 dollár között lehet majd, ami 1-200 dolláros árcsökkenést jelent az első generációhoz képest (1980 dollár). Az új modellt a Galaxy Note 20 szériával együtt leplezik majd le valamikor augusztusban.

Nem véletlen, hogy a Note mobilokkal debütál az új Fold, ugyanis állítólag ez is támogatja majd a Samsung érintőtollát, az S Pent. A fő kijelző 7,3-ról 7,59 colosra nőhet, a felbontása pedig a hírek szerint 2213×1689 képpont lesz. Jó hír, hogy valószínűleg megkapjuk az ultravékony üveg (UTG) bevonatot is, ami a Galaxy Z Flipben debütált.

Csak egy koncepció

Ami még nagy durranás lehet, hogy a belső kijelző állítólag megkapja a 120 Hz-es képfrissítést, vagyis rettentően folyamatos lesz a képe.

A külső másodlagos kijelző szintén fejlődhet, a mérete 6,23 colra, a felbontása pedig 2267×819 képpontra nőhet. Itt marad a 60 Hz-es képfrissítés, de a káva jóval vékonyabb lesz, és egy kameralyukas kialakítású panelt használnak majd.

A hátlapi fő szenzor a hírek szerint 64 megapixeles lesz, amihez jön egy 12 és egy 16 megapixeles modul. Természetesen az 5G támogatás sem marad ki, tárhely tekintetében pedig ezúttal már két verzió készül, az 512 GB-os modell mellett lesz 256 GB-os opció is.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid